• Megjelenik 8000 példányban!

  Megjelenik 8000 példányban!

  Minden postaládában

  Kalocsán, és vidéken a boltokban

 • Minden ami fontos!

  Minden ami fontos!

  Közélet, Kultúra, Sport

  16 oldalon

 • A hirdetése nem kidobott pénz!

  A hirdetése nem kidobott pénz!

  Hírek és Hírdetések

  Aktuális akciók, ajánlatok

13.000 példányban vidéken is minden postaládában!

 

Tisztelt Hirdetőnk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Kalocsai Újság 2018 januárjától már 13.000 példányban jelenik meg, és nemcsak Kalocsán, hanem a környék településein is terjesztésre kerül!

Az olvasók a lapot a Kalocsán már megszokott módon, a postaládájukba kapják majd meg, de immár kiterjesztett területen, Dunapatajtól Dusnokig összesen tizenegy településen, így Kalocsa mellett Bátya, Dunapataj, Dunaszentbenedek, Dusnok, Foktő, Géderlak, Miske, Ordas, Szakmár, Uszód településeken is minden postaládában.
Szerkesztési elveink nem változnak: továbbra is a város és környéke kulturális és sportéletének híreit, közéletének eseményeit jeleníti meg, közérdekű információkkal, programajánlókkal, apróhirdetésekkel kiegészítve. Lapszámainkban a könnyedebb témákat kedvelők is találnak érdekes olvasnivalót.
A Kalocsai Újság felületének felén ad teret ezeknek a helyi jelentőségű tartalmaknak, emellett lapunk legföljebb 50 %-ban tartalmaz reklámot. A hirdetések lapunkban SZÍNESBEN JELENNEK MEG, reklámjaink FIGYELEMFELKELTŐEK, a felületek elhelyezésének és méretének megválasztásával MINDEN HIRDETÉS KIEMELKEDIK újságunkban.
A Kalocsai Újság 16 oldalas, kéthetente, 13.000 példányban megjelenő, színes, INGYENES hírújság.
Következő megjelenése: 2018. január 18. Lapzárta: 2018. január 15. hétfő 12:00
Hirdessen Ön is a Kalocsai Újságban, hogy mindenkihez eljussanak üzleti információi, aktuális akciói, ajánlatai, marketingüzenetei!

Bízunk benne, hogy kiadónknak a Kalocsai Újsággal hosszú távra sikerül megvetnie lábát ezen a kiszélesített piacon, így az elkövetkezendő években a környező települések lakót színes tartalmakkal friss, helyi hírekkel láthatjuk majd el, egyúttal hirdetőink üzleti sikereihez is még hatékonyabban járulhatunk hozzá a reklámjaik célközönségének megtöbbszörözésével!

Annak reményében, hogy a lapunk által nyújtott, bővülő piacot célzó hirdetési lehetőség elnyeri Tisztelt Hirdetőnk tetszését is,

Üdvözlettel:
ÁCS JUDIT
Telefon: 0630/312-5274
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

banner 827x150
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive